Om Catrine

Om oss: Catrine Kerr
Catrine Kerr

Jag heter Catrine Kerr och är legitimerad naprapat.  Jag tog examen 2006 efter 4 års heltidsstudier och har arbetat som naprapat i Norrköping fram till sommaren 2014 då jag och min familj bestämde oss för att flytta hem igen. Efter sommaren började jag som konsult på Naprapatlandslaget Västra Hamnen. I april 2015 startade jag Naprapat Trelleborg och är idag verksam i Ångkvarnen, Hamngatan 9, Trelleborg.

Jag är medlem i Svenska Naprapatförbundet och jag har en patient- och ansvarsförsäkring. Jag är godkänd och legitimerad av Socialstyrelsen sedan juni 2007.

Om Jimmy

Naprapatexamen 2007 och legitimation från Socialstyrelsen 2008.

Helsingborgare som flyttade söderut 2007 då jag startade min första klinik, Naprapatlabbet, i Malmö. Efter sex år bytte jag till Naprapatlandslaget Västra Hamnen. Senaste fem åren har jag varit på Naprapat Trelleborg och brinner för att hjälpa människorna i kommunen med omnejd med deras besvär, frågor och funderingar rörande kroppen och dess funktion.

Har lagt stora delar av mitt liv åt den svenska idrottsrörelsen och då framför allt friidrott och fotboll. Har sedan 2008 arbetat med Svenska Friidrottsförbundets tävling och landslagsverksamhet, Danska Atletik Förbundet samt hjälpt ett otal föreningar och individuella idrottare att förverkliga deras potential.

Jag är medlem i Svenska Naprapatförbundet och jag har en patient- och ansvarsförsäkring.